Skip to content

SERVEIS

Tractaments fitosanitaris

Estem donats d’alta al ROPCAT per garantir els millors tractaments fitosanitaris​

Entenem per tractament fitosanitari, aquella mena de tractament que aplica una substància o una combinació d’aquestes per a prevenir i eliminar plagues i malalties sobre vegetals i plantes. A Punt Verd prioritzem sempre l’alternativa menys nociva per al medi ambient, per això els tractaments que portem a terme es regeixen pels principis de gestió integrada de plagues.

El nostre objectiu és una detecció precoç de les possibles plagues que hi puguin aparèixer, per això es faran visites periòdiques i es proposaran les mesures adequades i menys nocives. Tanmateix, abans es porta a terme una diagnosi amb els següents passos:

01

Identifiquem la plaga i la superfície afectada.

02

Definim quin tractament utilitzar.​

03

Localitzem les zones sensibles si fem ús d’un tractament químic.

Quan sigui necessari utilitzar aquests últims, prioritzarem els més innocus, i qualsevol producte fitosanitari que fem servir estarà autoritzat en el Registre Oficial de Productes Fisiosanitaris del MARM com a producte indicat per a parcs i jardins.

A més, tenim en compte la normativa per a l’ús de plaguicides. Els nostres productes respecten la fauna aqüícola i terrestre i portem a terme les precaucions necessàries pel que fa a la utilització de productes fitosanitaris en zones urbanes.

Confia en els nostres tractaments fitosanitaris. Estem donats d’alta al ROPCAT (Registre oficial de productors i operadors de mitjans de defensa fitosanitària) i tots els treballadors disposen del carnet d’aplicador de productes fitosanitaris.

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!