Skip to content

SERVEIS

Podes i treballs d'altura

Comptem amb l’equipament necessari per fer podes i treballs d’altura

Una de les tasques més imprescindibles per tenir cura del teu jardí quan hi ha arbres és la poda d’aquests. Segons les característiques, estat o necessitat de l’arbre i l’època de l’any, escollirem un tipus o un altre per tal que llueixin sempre sans i es desenvolupin correctament: podes de neteja, manteniment, estètiques o de formació si l’arbre és jove o madur. La utilitat més gran d’aquest servei és estimular el desenvolupament de l’estructura de l’arbre i disminuir la probabilitat que les inclemències del temps el facin malbé.

Tanmateix, és important tenir en compte quan és necessari podar un arbre o no. A Punt Verd el que fem, en primer lloc, és plantar els arbres i deixar-los que creixin lliurement perquè adoptin la forma natural de la seva espècie. Un cop acomplerta aquesta funció, els podem per mantenir-los sans, controlar-ne la forma i la mida, allunyar-los de la infecció de plagues, entre d’altres.

A Punt Verd realitzem podes de tota mena, però una de les més destacades és la que fem a arbres de grans dimensions. Per fer-ho possible duem a terme treballs d’altura amb grues i tot l’equipament necessari. Aquestes tasques les fem independentment de la situació en què es trobi l’arbre: a prop d’un immoble, sigui un arbre caigut o trencat... Però, sempre amb la màxima cura i professionalitat. Un cop realitzada la poda o els treballs d’altura dels arbres de grans dimensions, baixem les restes d’aquests amb la precaució més gran perquè impactin el menys possible a l’entorn i, així, evitar possibles accidents que es puguin ocasionar posteriorment.

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!