Skip to content

SERVEIS

Gespa artificial

Treballem amb marques de qualitat per realitzar la col·locació i el manteniment de la millor gespa artificial decorativa

A Punt Verd només treballem amb material d’alta qualitat i comptem amb els millors proveïdors per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients a la perfecció. A més de gespa natural, ens encarreguem de la col·locació i el manteniment de gespa artificial decorativa. Ho duem a terme al costat de proveïdors de confiança amb la finalitat d’oferir la millor garantia com fem amb la resta dels nostres serveis.

Com amb la gespa natural, abans de la seva col·locació i instal·lació fem un treball previ de posada a punt el terreny. Primer de tot, l’analitzem i si hi ha males herbes en fem l’oportuna extracció. Posteriorment, aportem sorra de sauló i anivellem el terreny per col·locar-hi la malla antigerminant. Un cop que les tasques estiguin completes ja podrem dir que tenim el terreny en perfecte estat per disposar-nos a col·locar, amb molta cura, els rodets de gespa artificial; així ens assegurem que el resultat final sigui l’anhelat.

A més de la posada en marxa, ens encarreguem del seu manteniment. Cal netejar-la correctament per eliminar qualsevol residu orgànic que hi pugui caure i és oportú regar-la cada dia, sobretot els mesos de més calor durant l’estiu. També és important pentinar-la assíduament per fer-la tornar a la seva condició original com el primer dia, ja que el pas del temps i l’ús que se’n faci és molt probable que faci empitjorar les seves fulles.

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!