Skip to content

SERVEIS

Disseny de jardins

Una de les nostres especialitats

El nostre equip de treball està format per dissenyadors, paisatgistes i un mestre jardiner per tal de crear tota mena de jardins: espais oberts, jardins simètrics i formals o asimètrics i informals.

Més de 25 anys d’experiència

Fem realitat els somnis dels nostres clients

Treballem amb l’assegurança de tractar minuciosament la planificació preestablerta i fem ús de les eines i maquinària necessària per acomplir les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Seguim un procés concret a l’hora de dissenyar el jardí​​

Des de replantejar-nos i fer-nos una idea de com pot arribar a ser el teu jardí fins a l’elecció i incorporació correcte dels colors per donar-li harmonia… A Punt Verd seguim tots els punts que creiem essencials per la posada a punt del jardí perfecte.

01

Li donem importància al coneixement del client que ha de conèixer a la perfecció com és i serà el seu jardí. Ell serà l’encarregat d’escollir quins punts focals hi vol introduir per donar-li caràcter i essència: arbres, arbustos, plantes…

02

L’essència i el caràcter no només s’aconsegueix amb la simple introducció d’elements; sinó que s’ha de realitzar amb certa racionalització perquè connectin entre ells i creïn una coherència general.

03

Per assolir que el teu jardí no sigui monòton i sigui dinàmic, creiem oportuna la combinació d’estructures verticals i horitzontals. A més, la col·locació de tots els elements de forma simètrica farà que el teu jardí transmeti emocions.

És una de les nostres especialitats - Jardins coherents

Combinem estructures horitzontals i verticals

Essència i caràcter - Elements simètrics

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!