Skip to content

SERVEIS

Construcció de jardins

Més de 20 anys construïnt jardins

A Punt Verd comptem amb una llarga trajectòria i experiència de més de 20 anys en la construcció de jardins i, per haver-ho fet possible, disposem del millor equip i treballem amb les eines i maquinària necessàries per poder complir a la perfecció totes les fases del procés.

El nostre equip de treball està format per dissenyadors, paisatgistes i un mestre jardiner per tal de crear tota mena de jardins: espais oberts, jardins simètrics i formals o asimètrics i informals, entre d’altres amb l’assegurança de tractar minuciosament la planificació preestablerta per tal de complir les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Les fases que executem per a la construcció del jardí perfecte són les següents:

1. Anàlisi de l’espai

Abans d’iniciar les construccions o, fins i tot, de fer una neteja de la ubicació, realitzem un estudi de la zona. Es prenen les notes i es revisen els punts necessaris com les característiques i orientació que presenta el terreny i les condicions climatològiques, físiques i ambientals que hi pot haver.

2. Neteja del terreny i moviments de terra

Després de l’estudi pertinent, es retiren les imperfeccions que pugui presentar el terreny fins que estigui totalment net. Posteriorment, i sempre que sigui necessari, farem les tasques de bolcament de terra vegetal.

3. Obres

Un cop el terreny està totalment impol·lut, ens disposem a realitzar la instal·lació dels equipaments del jardí: murs, camins, paviments...

4. Enllumenat

Si vols que el teu jardí tingui llum artificial, també ens encarreguem de la instal·lació de fanals o projectors.

5. Drenatge i reg

Igual que el punt anterior, no és d’obligada necessitat realitzar una instal·lació de tubs de drenatge. Tanmateix, hi ha molts terrenys argilencs i compactes amb molt poca capacitat per filtrar aigua. Això pot provocar l’aparició de bassals. Un cop fet, ens disposem a instal·lar tot l’equipament de reg que pot ser per degoteig o, el més recomanable, el sistema de reg automàtic.

6. Plantació i sembres

És el darrer pas del procés abans de presentar el projecte final al client. En aquesta fase es realitza la sembra de la gespa, plantació o arbres a desig del client. ​

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!