Skip to content

Blog de jardineria

Tendències en jardineria per a aquesta primavera

La primavera és a tocar i amb ella arriben noves tendències en jardineria. Descobreix-les!

La cura del jardí a l’hivern

Hem de tenir en compte no descuidar el nostre jardí encara que no hi passem tant de temps perquè el fred ens convida a estar a dins de casa.

Beneficis dels jardins verticals

Els jardins verticals, també anomenats parets verdes o murs vegetals, són una tendència en jardineria. S’utilitzen des de fa anys per integrar espais verds a les zones urbanes, entre altres usos.

Plantes d’estiu per al teu jardí

En aquest article et llistem una selecció de cinc tipus de plantes d’estiu resistents al sol. Aquestes faran que gaudeixis d’un jardí bonic i ple de vida durant l’estació més alegre i esperada de l’any.

Com mantenir la piscina lliure de Coronavirus

Davant la situació que vam patir per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) és important tenir en compte les recomanacions pel que fa a la desinfecció i cura de la piscina.

Cures i consells: què necessita un jardí durant la tardor?

La tardor ha arribat i amb ella l’espectacle de colors que ens regala la natura. Les fulles dels arbres canvien de color i les postes de sol ens mostren uns paisatges inoblidables.

Tipus de poda en arbres

La poda és un procés necessari perquè els arbres es desenvolupin correctament i es mantinguin sans. Tanmateix, cal tenir en compte quan cal aplicar-la i quan no.

Avet natural o artificial? Aposta per la naturalitat aquest Nadal

S’acosten les festes de Nadal i sense dubte l’arbre és el protagonista a les llars. Si encara no en disposes, estem segurs que t’ha sorgit el dubte de quin escollir: si un avet natural o un d’artificial.

Els 5 arbres més habituals als jardins particulars

Quan s’està treballant el disseny d’un jardí, cal tenir molt en compte que tots els elements que el conformen (els arbres, les plantes, etc.) estiguin i convisquin en harmonia.

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!