Skip to content

SERVEIS

Jardineria vertical​

Dissenyem, construïm i ens encarreguem del manteniment de jardins verticals​

Un altre dels nostres serveis, a part de centrar-nos en jardins i piscines, és el disseny, la construcció i el manteniment dels quals es coneixen com a jardins verticals. Una mena de jardins que incorporen plantes en format vertical -tal com indica la seva nomenclatura-, que es poden instal·lar tant en interiors com en exteriors. Un dels principals avantatges és que són una manera ideal d’aprofitar espai, com passa a les zones urbanes, i d’estalviar energia a causa de l’aïllament tèrmic que proporcionen.

Tanmateix, presenten molts més aspectes positius: a l’estiu les ciutat d’interior amb un considerable nombre de jardins verticals disminueixen alguns graus respecte d’altres localitats. A més, també proporcionen major biodiversitat i ajuden a fer desaparèixer partícules contaminants de l’aire a través de la seva absorció.

Com hem fet menció anteriorment, podem trobar jardins verticals en zones d’interior o d’exterior. En el primer cas, hauran de complir els següents requisits: tenir pressa d’aigua per al reg, tenir desguàs, tenir un petit armari on incloure el sistema de reg i comptar amb il·luminació específica perquè la planta pugui viure i desenvolupar-se correctament. Pel que fa a les zones exteriors, aquests jardins han de complir els mateixos punts que els d’interior. No obstant això, hi ha un factor molt important a valorar: el clima. La selecció d’espècies no serà la mateixa en diferents localitats amb climatologia similar.

Som la teva empresa de jardineria

Demana'ns pressupost sense compromís!

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!