972 405 387  Raset, 52, Vilablareix (Gi)     

Services

Oferim serveis integrals de jardineria, adaptats a les necessitats dels nostres clients, amb una aposta permanent per la innovació i la cura del medi ambient.

Disseny i construcció de jardins

A Punt Verd Girona, disposem de tots els elements necessaris per el disseny i construcció de jardins.

Manteniment de jardins

Punt Verd Girona S.L., realitzat el manteniment de qualsevol espai verd, independentment de les seves dimensions.

Manteniment de piscines

Realitzem el manteniment de les piscines, amb un seguiment complert i exhaustiu de la cloració, el ph i l’estat de l’aigua. Es neteja el fons i les parets i es fa una revisió del motor i de l’equip de filtració.

Treballs d'alçada

Realitzem tot tipus de podes, esporgues i tales d’arbres de mides grans. Disposem de grua i cistelles i de tota la maquinària adient per aquest tipus de tasques.

Podes i esporgues

Quan el client compra un arbre, li plantem i li deixem créixer lliurament sense realitzar-li cap tipus de poda, com si estigues a la naturalesa, l’arbre adoptarà la forma natural que correspongui a la seva espècie.

Construcció i manteniment de jardins verticals

Els jardins verticals aporten beneficis ambientals, com reduir la contaminació atmosfèrica i sonora de la ciutat, creant entorns més silenciosos i sans, augmenten l’aïllament tèrmic dels murs on es troben, i en conseqüència estalvien energia.

Col·locació i manteniment de gespa artificial

Des de fa anys que col·loquem gespa artificial decorativa, solament treballar sempre amb la mateixa marxa perquè la qualitat, les condicions i les garanties que ens ofereix el proveïdor es troben a l’altura de l’exigència del nostre client.

Xerojardineria o jardineria de baix manteniment

La xerojardineria està encaminada a l’estalvi i l’ús sostenible de l’aigua. La base es l’elecció de les plantes que requereixin de poca aigua i dissenyar el jardí de manera que es requereixi el mínim us d’aigua.

Neteja i desbrossaments

Realitzem la neteja i el desbrossament de tots tipus de finques, parcel·les i terrenys.

Tractaments fitosanitaris

Es vetllarà per l’estat fitosanitari de la vegetació. Tots els tractaments es regiran pel principis de gestió integrada de plagues, i es prioritzarà l’alternativa menys nociva pel medi.

Assessorament tècnic

Disposem de un equip qualificat que l’assessorarà per la millora proposta per el seu jardí i per resoldre qualsevol tipus de dubte que tingui el client.

Col·locació i manteniment de gespa natural en pans

Col·locació i manteniment de gespa natural en pans.