972 405 387  Raset, 52, Vilablareix (Gi)     

More than 20 years of experience in the field Request information

Services

Disseny i construcció de jardins

Tenim una àmplia experiència i estem especialitzats en el disseny i la construcció de tot tipus de jardins. Disposem d’un equip multidisciplinar així com de tots els elements necessaris per crear el jardí que més s’adapti a les característiques de cada espai.

Manteniment de jardins

Creem però també mantenim. Realitzem manteniments integrals durant tot l’any a tot tipus d’espai verd, independentment de les seves característiques i dimensions. Perquè volem que el teu jardí gaudeixi d’un aspecte cuidat durant totes les èpoques de l’any.

Manteniment de piscines

Ens cuidem del manteniment de piscines i ho fem amb un seguiment complet i exhaustiu de la cloració, el ph i l’estat de l’aigua. A banda de la neteja del fons i les parets, també fem la revisió del motor i de l’equip de filtració per assegurar-ne el seu funcionament òptim.

Projects

Projecte A

Construcció de jardí de baix manteniment, col·locació de gespa natural amb pans, creació de camins i acabats amb graves. Instal·lació de sistema de reg automatitzat.

Projecte B

Construcció de jardí de grans dimensions, moviment de terres, creació d’espais amb plantació d’arbrat i arbustiva, creació de camins amb llambordes, creació de parterres d’arbustiva acabats amb escorça de pi, col·locació de bruc perimetral, col·locació de gespa natural amb pans, instal·lació de sistema de reg automatitzat.

Projecte C

Construcció de jardí amb gespa natural amb pans, anivellat de terreny amb travesses de tren, creació de petit estany d’aigua, creació de parterres d’arbustiva i arbrat acabats amb escorça de pi. Instal·lació de sistema de reg automatitzat.

News